Gestolen..

Linda Dion Leave a Comment

Vandaag is Dion ontslagen bij zijn bijbaantje, omdat hij een x cash uit de kas had gestolen, samen met zijn vriend J. Ze hebben beiden hun schuld bij het bedrijf opgebiecht, ook al kon het niets bewijzen. Ze zouden meer gestolen hebben dan waarvoor zij zijn aangerekend. Beide gasten reageerden nogal laconiek op mij. Ben ik trots? Nee, natuurlijk niet. Deze actie van mijn zoon staat zo ver van hoe ik met geld van anderen omga. Ik heb iedere cent van wie dan ook gerespecteerd en daarom staat deze actie dan ook ver van mijn bed. Ik ben teleurgesteld in Dion. Ik had hem simpelweg anders ingeschat. Mijn fout. Zijn fout. Wanneer hij volgens de wet zijn eigen consequenties zal moeten aanvaarden, laat ik hem los, hoeveel ik ook van hem hou.

Zoveel vragen .. waarom stal Dion? Was dit een incident? Kwam dit door zijn vriendschap met J? 500 euro boete, maar dit geld was al op. Waaraan?

Als kind van deze leeftijd besefte ik heel goed wat bereikbaar voor mij was en wat niet. Ik was tevreden met wat ik had en accepteerde ik wat niet voor mij was weggelegd. Ik voelde me er – als persoon – niet minder om. Hoe het komt dat nu ook ons tweede kind steelt, is voor mij een volkomen raadsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *