Schoenen online gekocht

Linda Linda Leave a Comment

Problemen worden soms ook wel uitdagingen genoemd.. maar of het Corona virus nou een uitdaging genoemd mag worden? Ik ga deze uitdaging aan? Nee, ik vind het een probleem #1 waarmee ik heb te dealen.

#2 ik heb écht nieuwe schoenen nodig voor mijn werk

#3 veel winkels zijn gesloten

#4 ik heb voetproblemen, zoals doorgezakte voeten + momenteel een zeer pijnlijk eksteroog.

#5 de meeste schoenen zijn op een smalle leest gemaakt en met mijn doorgezakte voeten heb ik een iets bredere schoen nodig, waar corrigerende zolen in passen en mijn tenen vrij kunnen bewegen (anders eelt, eksteroog)

Niet zo raar dus dat ik nooit eerder online schoenen heb gekocht of heb durven kopen.

Ik heb gegoogled en vergeleken en jawel… voor de eerste keer schoenen online besteld! Voor mijn eksteroog had ik tevens een (gel) dubbele teenspreider voor kleine tenen besteld. Ik mocht de bestelling gratis retourneren en heb ik de gok maar gewaagd.

Vandaag zijn de schoenen (met nieuwe inlegzolen+teenspreider) gebracht. Alles paste en zat prima! Toen ik bij de deur stond om boodschappen te gaan halen, dacht ik even dat ik mijn pantoffels aanhad! De schoenen zijn iets breder en voelen heel licht aan, door de teenspreider geen last meer van mijn eksteroog en de inlegzolen moeten zich nog “zetten” naar mijn voeten. Dit gebeurt na een paar dagen. Dit moet ik nog opbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *